Календар Живи Планини 2020

Ежегодният пейзажен календар “Живи Планини” вече е готов и можете да го поръчате!
Попълнете формата по-долу, за да заявите своя календар!

В “Живи планини” няма да видите тучна планинска тревица, изпъстрена от ярки минзухари. Няма да видите и слънчеви снимки с ярко синьо небе. Класически баналният облик на планината “като от картичка” е твърде плосък за мен и няма място тук.

Чрез този календар се опитвам да споделя с вас душата на планината, така както аз съм я видял и така, както тя ме е докоснала. Сложна, трудна, несигурна, студена, свирепа и излъчваща онази мощ, която кара Вселената непрестанно да се разширява. Една динамична палитра от условия и преживявания, която думите се провалят да обхванат и затова говорят запечатаните моменти.
Странно е, но дори в най-трудните и опасни моменти, когато се изискват абсолютни концентрация и отдаденост, една малка частица от душата ми блуждае и изгражда картините на бъдещите светове на нови далечни експедиции – моите мечти сред замръзналата пустош.

По традиция, календарът отново има кауза в подкрепа на деца в нужда. 33% от цената ще бъдат дарени за #Chilipepperscause – една идея без бюджет и без комерсиален интерес, която твори добро, помагайки на деца в риск от отнемане от семейната им среда. Повече за Лютите чушки и още начини да подкрепите тази хубава кауза можете да откриете във фейсбук страницата на Chilipepperscause.

Авторски календар в размер 48х33см
6 страници, двустранен печат + твърда корица (двустранен печат) и подложка
Ограничен тираж
Наличен за поръчка!

Доставката се поема се от купувача и се осъществява с Еконт (с наложен платеж).
Поръчки, направени в работни дни преди 15:00 се обработват в рамките на същия ден. Поръчки направени след 15:00 в работен ден, или през събота и неделя, се обработват на следващия работен ден.
ВАЖНО: Поръчките направени до 18 Декември ще бъдат доставени на 19 декември. Поръчки, направени след 19.12.2019г ще бъдат доставени след 02.01.2020г! 

Цена: 15лв

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА:

Моля, при попълването на вашите данни, се уверете, че телефонният номер, както и e-mail адресът ви са изписани правилно. В случай, че има грешка в някое от тези две полета, няма да има как да се свържем с вас при проблеми с доставката!