70 ОПАСНИ НЕЩА

КОИТО ДА НАПРАВИТЕ ЗАЕДНО С ДЕЦАТА СИ

70 ОПАСНИ НЕЩА

КОИТО ДА НАПРАВИТЕ ЗАЕДНО С ДЕЦАТА СИ

Възможно ли е да се намесваме твърде много в живота на децата ни?

Възможно ли е да вредим именно когато се опитваме да помагаме?

Можем ли да минем през живота съвсем невредими и дори да можем – това добре ли е за нас?

В тази книга ще откриете:

  •  забавни дейности
  •  полезни умения
  •  интересни проекти
  •  идеи за незабравими преживявания
  •  малко философия

Авторът на книгата е работил със стотици деца, както в класната стая, така и в планините. Има опит като много буйно дете, но и като отговорен родител.

Позволете на децата си да открят света по свой начин!
Пазете ги, но не ги задушавайте!
Бъдете част от тяхното порастване!

Страници: 140
Корица: мека
Размери: 21х14.6см
Автор: Иван Фурнаджиев
Година: 2023

Цена – 18лв

ЗА АВТОРА

С Иван се запознахме на летището, точно преди курса му по парашутизъм и няма седмица по късно, вече се катерехме заедно на Комините. През годините сме повтаряли катерачните си срещи на Враца и на Витоша, на пек и под дъжда, както и под съпровода на мощно насиране (и буквално! :D) под тежки пасажи. А и сме дърпали гуми заедно, пред учудените погледи на дрифтаджиите, подкарали към Копитото. Не е никак трудно човек да усети каква дива и свободна душа е той. Но също така, някак изненадващо, Иван има в себе си и много отговорна страна.

Няколко години, той работи като преподавател по математика, английски език и наука през седмицата, а през уикендите е инструктор по екстремни спортове. Основава школа за частни уроци, където съчетава любовта си към образованието, науката и изкуството, а през лятото набляга на нестандартните спортове и занимания, в които и децата се влюбват.

Дебютната му книга
„70 опасни неща, които да направим заедно с децата си“ е плод на години опит с деца, както в класната стая, така и в планините (а и вкъщи с малката му дъщеря). Четейки книгата ще усетите както отговорния родител, така и любопитното дете, които се съчетават в автора. Стилът му на писане се отличава с оригинално чувство за хумор, подтик към размисъл и покана да приложите написаното на практика.