BUFFOVID-19 Стражите

Представяме ви BUFFOVID-19, модел „Стражите“ !

В светлината на всичките последни предпоследни заповеди от „НОЩ“-ната Стража, BUFFOVID идва, за да ни напомни, че колкото и тежко да е положението, винаги е полезно човек да се усмихне и да се посмее малко.
BUFFOVID-19 също така е нашият своеобразен протест срещу рестрикциите, които налагат  на много от нас да бъдем далеч от планината.
Щом не можем да сме горе, сред върховете, то поне можем да ги носим в сърцето, а и на лицето си. Но не като маска, а като символ на живота сред природата, който толкова много обичаме.

ЗАЩО BUFFOVID-19?
1. Този шал е изцяло авторски продукт, с „маска“- снимка от Пирин, която ни напомня незабравимата гледка на юг от връх „Голяма Стража“ към едноименния траверс и любимия на много от нас връх Полежан.

2. ЕДИНСТВЕНО BUFFOVID-19 ви предоставя УНИКАЛНАТА защита от вирусни частици с ниво на предпазване FFP(-273°) (скобите са, за да не помислите нещо сериозно… 😀 ). Никоя друга маска на пазара не може да ви предостави подобна защита…oh wait! Те всички са точно толкова безполезни!  😀

3. 15лв от цената ще бъдат дарени за кампанията по цялостно реновиране на заслон Казана в Пирин.  Смятаме, че в тежките дни, които ни предстоят, е важно заедно да продължаваме да творим добро и да даваме на света около нас.

4.1  Заради еб@вката! Заради тежката ирония и намигането към безумието на ситуацията чрез един уникално шеговит начин. А и защото BUFFOVID-19 си има ушенца!

МАТЕРИАЛ: 100% полиестер
РАЗМЕРИ: 47х24см
ЦЕНА: 25лв

ДОСТАВКА:
Доставката се поема се от купувача и се осъществява с Еконт (с наложен платеж).
Поръчки, направени в работни дни преди 15:00 се обработват в рамките на същия ден. Поръчки направени след 15:00 в работен ден, или през събота и неделя, се обработват на следващия работен ден.

ФОРМА ЗА ПОРЪЧКА