Patagonia – най-великото приключение

01-12 МАРТ 2025

Земя на магия, неземна красота, богата култура и…брутално екстремно време!

Разположена в далечния Юг, непосредствено над “кухнята на времето” – мястото където ветровете се срещат и раждат своите свирепи, но и невероятно притегателни чеда – Южно-американските бури – Патагония предоставя уникални условия, в които няма как да не се влюбите!
Именно екстремно-бурния и променлив характер на Патагония, където “ако не ви харесва времето, може да се върнете след пет минути и да проверите пак”, допринася за уникалните и неповторими картини от светлина, на които ще станем свидетели.
Ще ви заведем в подножието на главозамайващи алпийски върхове, издигащи се на повече от 1300м вертикално над нас, ще се запознаем отблизо с мощните и величествени ледници на Южно-Патагонската ледена шапка и ще се потопим в магията им. Ще преминаваме през прелестни и магични гори, в които дивият живот все още процъфтява и ще преодоляваме буйни реки с води толкова бистри и студени, че смразяват до мозъка на костите!

Ако и вие сте като нас – запленени от магията на планината и безкрайно влюбени в нейните различни премени, то сме убедени, че вече изгаряте от нетърпение да посетите своенравния юг на Америка и да се потопите в кухнята на времето, гребейки с пълни шепи от неповторимите условия, притегателните върхове и невероятната му магична светлина!

***

ПЛЪЗНЕТЕ НАОДОЛУ, ЗА ДА ВИДИТЕ ЦЯЛАТА ПРОГРАМА